Flexibel badmintonnen met de nieuwe strippenkaart

flexibel badmintonnen

Badmintonvereniging SVK introduceert een strippenkaart. De kaart kost 25 euro, heeft vijf strippen en is drie maanden geldig. De kaart staat op naam. Je zet hem in wanneer het jou uitkomt. Op deze manier kun je kennismaken met de badmintonsport of gewoon af en toe een keer badmintonnen zonder dat je meteen lid van de vereniging moet worden.

Je kunt badmintonnen op dinsdagavond (recreanten) en/of donderdagavond (gevorderden) in Sporthal de Werft, Huygenstraat 73 te Kaatsheuvel.

Beide avonden kun je terecht van 20.30 tot 22.30 uur. Je kunt je vooraf aanmelden via info@sv-kaatsheuvel.nl of bellen met de voorzitter Paul van der Steen, 06-10421928.

ACTIE: binnenkort vind je in de Duinkoerier en de Maasroute een kaart met twee strippen. Knip deze uit en neem hem mee, dan mag je twee keer gratis spelen.

Graag tot ziens op de badmintonbaan!